REKTÖR YARDIMCIMIZ PROF. DR. GÜNGÖR YILMAZ, III. ENDÜSTRİYEL KENEVİR ÇALIŞTAYI'NA KATILDI

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından düzenlenen III. Endüstriyel Kenevir Çalıştayı'na Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güngör Yılmaz katıldı.

Kenevirin tarihsel gelişimi, Türkiye ekonomisine etkileri, sanayi sektöründe kullanımı, tarımsal üretim yönünden kısıtları, yasal engeller, güvenlik ve diğer tehditler gibi konularda sunumların ve güncel tartışmaların yer aldığı Çalıştay'da, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güngör Yılmaz, kenevir alanında YÖK tarafından ihtisas üniversitesi olarak ilan edilen Yozgat Bozok Üniversitemizin misyonunu, kenevir alanında yapılacak çalışmalara dair projeksiyon bilgilerini aktararak  Türkiye Ekonomisi ve Kenevir Üretimi başlıklı oturuma başkanlık yaptı.

15.09.2020 12:57